Обговорення

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Обговорення » Тестовый форум » Автошкола у Києві

Автошкола у Києві

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Привіт! Хочу дізнатися відгуки про автошколи в Солом'янці. Можливо ви навчалися та можете сказати декілька слів з цього приводу?  Які з них пропонують якісний підхід до кожного учня та надійну підготовку?

0

2

Живу на вулиці Народного Ополчення і нещодавно вирішила вступити в автошколу. Мої друзі порекомендували філіал автошколи Константа-ГС  у Солом'янському районі Києва https://avtoconst.com.ua/ua/avtostrit-solomenka  вони сказали, що це найзручніше місце для навчання водінню, і я згоден з ними на всі 100%. Мені не треба було долати великі відстані, і я міг швидко дістатися до автошколи, що значно полегшило процес навчання. Ще можу відмітити, що тут професійні інструктори, що роблять все, щоб ви стали профі за кермом. Як на мене, то цей варіант ідеальний для прилеглих районів, таких як Повітрофлотський проспект, Севастопольська площа, Вул. Народного Ополчення , укр. Турецьке містечко  і Чоколівський бульвар, бо має гарне розташування та можна швидко добратися.

0

3

А мне понравилась автошкола белгород-днестровский Турбо Драйв. Я прошла там свое обучение. Инструкторы вежливые, свое дело хорошо знают. Всем помогают научиться, даже если нет совсем опыта вождения. Если стараться, учить правила и побольше практиковаться, то вождение не такой уже и сложный процесс, как кажется. Всему можно научиться , если есть желание и помощь.

0

Вы здесь » Обговорення » Тестовый форум » Автошкола у Києві