Обговорення

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Обговорення » Тестовый форум » Клініка


Клініка

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Зверталась в клініку Medialt на прийом до терапевта, адже після лікарняного потрібно було принести довідку на роботу. А в приватному центрі набагато швидше та легше її взяти, адже немає таких черг і лікар зацікавлений у своїх пацієнтах.

0

2

Які функції слухового апарату варто враховувати при виборі для людини зі значним втратою слуху?

0

3

Один з головних переваг придбання слухового апарату у "Центрі Слуха" - це можливість провести підбір слухового апарату на цьому сайті та зробити підбір під ваші індивідуальні потреби. Висококваліфіковані фахівці допоможуть вам підібрати оптимальну програму та налаштувати апарат таким чином, щоб ви могли чітко почувати звуки навколишнього світу.

0

4

Если у вас или вашего пожилого родственника начались серьезные проблемы со слухом, то лучше сразу все продумать и найти проверенное место, чтобы было безопасною Я обращалась за помощью в Дом престарелых Днепр Осень Жизни , когда у моего дедушки также начались серьезные проблемы со слухом, я уже очень сильно переживала . Так как дома ему было небезопасно , не слышал, даже когда телефон звонил и поэтому я решила обратиться в этот дом престарелых. Условия там очень хорошие.

0


Вы здесь » Обговорення » Тестовый форум » Клініка